Halaman

Teman Tersayang

Terdapat ralat dalam alat ini

April 02, 2010

Sulam Manik Labuci

Cantikkan sulam manik dan labuci nieh. Sulaman ni bukan aku yang buat..tp aku bercita2 nak buat kat baju raya nanti. Baju ni sebenarnya baju Lisa my BIL yang punya. Aku snap gambar ni masa balik Kampung Raja baru2 nieh. Sori ye Lisa, akak lupe nak mintak permission darimu ..heheh.

Ingat untuk raya nati aku nk beli kain plain jer,so kalau letak sulaman manik n labuci nieh lagi terserlahlh kejelitaan baju tu. Plannya nak cari kaler purple...light purple...ermmm...tentu cantik nati...berangan aku ni..hehe..dan aku bercita-cita gak nak beli DVD teknik sulaman ni dari IMASS

So... kena plan elok2 ni..takut tak sempat pulak nak buat nati..maklum ler, bukan akunya baju jer yang nak disulam..tp..anak aku Liya n Lisa pun sama...sekarang dah ada baby Izzul..kena bahagi masa betul-betul.

Ok untuk posting ari nieh...ketemu lagi dilain entry...

0 penyulam:

 
Real Time Web Analytics