Halaman

Teman Tersayang

Terdapat ralat dalam alat ini

Disember 20, 2010

Tempahan Bunga Crochet

Tempahan di buka kepada sesiapa yang berminat.
Sebarang pertanyaan boleh email ke syahrulbariah@gmail.com ataupn
boleh sms ke 0173470185.

Kod 001 RM1.50 each 

Kod 003 RM0.50 each

Kod 002 RM0.50 each

Kod 004 RM3.00 each

Kod 005 RM2.50 each

Kod 006 RM3.00 each

Kod 007 RM3.00 each

Kod 008 RM2.00 each

Kod 004 RM3.00 each

Tempahan megikut  pilihan warna yang disukai.

Disember 01, 2010

Video Flower Crochet

Bunga Crochet

Salam...masih dalam mood mengait nieh..huhu...n3 kali nieh nak share sama2 video caner nak buat bunga crochet. Dah 4 kuntum dah aku kait semalam...terapi minda..heheh...senang nak ikut video ni...Terang dan jelas penerangan si Teresa.. 

Sesape yang baru nak berjinak2 dengan dunia crochet ni pasti suke dengan video ni. Dan tututan video yang lain jugak tak kurang hebat dan senang dipelajari...jom...layan!!

Blog frens

 
Real Time Web Analytics