Halaman

Teman Tersayang

Terdapat ralat dalam alat ini

April 15, 2010

ConTest "Tidur Paling Comel" by InfantiaHouse

...Salam...ari ni rajin plak aku wat 2 n3....
..ikut kata Red Mummy...
...buat n3 bbyk klu nak naikkan trafik..
...but..selain dari itu aku ada sebab lain..hehe....
...aku nak masuk contest...
..contest ape yek....
...tgk kt atas tu...contest 'Tidur Paling Comel'....

Nama  : Muhammad Izzul Haq bin Basry
Umur   : 3 bulan 9 hari
Tarikh lahir  : 6hb Jan 2010
Warna kesukaan : Biru

...So, diwar-warkan sesape yang berminat nak menyertai contest ni..ikuti syarat2 spt dibawah....

1. Jadi follower blog InfantiaHouse ..
2. Letakkan banner di atas di ruang sidebar blog anda...
3. Copy & paste tajuk entry anda seperti diatas dan pastikan buat link ke..
      http://infantiahouse.blogspot.com/2010/03/contest-tidur-paling-comel-by.html
      terus ke blog InfantiaHouse...
4. Letakkan Gambar anak yang yang berumur 0 - 4 tahun.
5. Gambar tu mesti gambar bayi yg tengah tidur nyenyak bersama bantal.
      ( tak kisah la nak aksi mcm mana..yg penting dia sedang enak tidur dan aksinya mencuit hati...)
6. Baby tu tak semestinya anak anda..letak anak sape2 pun boleh, yang penting baby tu mesti ada pertalian darah dengan anda.
7. Letakkan juga nama, umur, tarikh lahir dan warna kesukaan dia (untuk hadiah nanti)
8. Dan jgn lupa, tinggalkan link utk penyertaan anda dalam comment box dlm entry ni...
9. Disebabkan beberapa permintaan dan ramai yg baru tahu contest ni..pihak syarikat telah bersetuju untuk melanjutkan lagi contest ni sehingga 31 Mei 2010 jam 11.59mlm~~ cepat2 jgn lambat yer....

Hadiah untuk contest ni...

    * Hadiah 1 - Set Tilam Bayi Bersarung Klu nak tengok klik sini
    * Hadiah 2 - Golek Kanak2 Beserta Sarung
    *               - Bantal Kanak2 Beserta Sarung (klik sini)
    * Hadiah 3 - Bantal Bayi Beserta sarung (klik sini)
                    - Golek Bayi Beserta sarung (klik sini)
                   
    * Hadiah Saguhati ( untuk 3 orang )
      Produk Bayi ( antaranya Tungku Bayi, Minyak Bayi, Barut Bayi, selimut bayi )

3 penyulam:

InfantiaHouse berkata...

terima kasih join contest ni...
mmg shomel baby u...
n gud luck for u n baby....
jgn lupa lawat blog dari masa ke semasa...

Aku dan Sulaman berkata...

tq infantiahouse..;8)

Aku dan Sulaman berkata...

tq infantiahouse..;8)

Blog frens

 
Real Time Web Analytics