Halaman

Teman Tersayang

Terdapat ralat dalam alat ini

Januari 28, 2014

RUBY SPEECH THERAPY

Ruby Speech Theraphy

Boleh diaplikasi kat izzul ni... artikel ni dari web rubyatika tak silap...bagus ni.. izzul belum lancar lagi bertutur...masih pelat dan cuma boleh apply paling tinggi 3 perkataan dalam satu ayat...

So nk test kat dia nati...tengok samada ada progress lps tu... insyaaAllah ada....aamiiin. .

Januari 24, 2014

♡KARIPAP RANGUP♡

Assalamualaikum. ...kali ni nak share resepi karipap yang rangup sampai 6 ~ 7 jam ... serius...dah lama tak buat huhu....resepi from fb...thanx ye ♡♥

Januari 22, 2014

♡APAM MEKAR LAGI♡

Assalamualaikum. .resepi apam mekar mcm apam gift....testimoni yg dh berjaya...besst... ♡♥

♡CREAM CHEESE CRACKER♡

Assalamualaikum. ..salah satu lagi resepi cream cheese cracker...mudah dan cepat...bahan pun senang nak cari...tq pada yg share resepi ♡♥

♡APAM GIFT♡

Assalamualaikum..entry ke 2 harini..pagi2 dh share hihih..resepi apam gift...tak pernah buat apam sebab anak2 masa dorang kecik tak suka makan apam..sekarang dah besar suka pulak...so resepi ni dalam list must try... ♡♥
Tq pada yang share resepi..alhamdulillah

♡PEACH COBBLER♡

Assalamualaikum...ni resepi puding amik kat group fb...mcm kek tp dia lembap mcm puding kata member fb yg dh buat...mcm sedap je...huhu...nt nk cuba...tp ganti dgn buah lain...peach ni aku kureng sikit... ♡♥

Januari 21, 2014

♡NASI GORENG THAI♡

Assalamualaikum. ..nak buat nasi goreng thai..refer resepi dari blog mama manja...asyik masak nasi grg kg je...so tukar seleralah pulak...resepi mama manja kat bawah ni... ♥♡

Gambar bwh sekali tu nasi goreng yang aku baru buat td...tkde sayur...stok dalam fridge abis hihi...

♡♥RESEPI COKLAT CAKE LAVA♡♥

Assalamualaikum. ..waah...nmpak sedap je cake coklat lava...cpt2 aku screenshot...kena simpan kat blog...nt senang nak refer time mood membaking datang..heheh... ♡♥

♡CHEESE CAKE BISCUIT♡

Assalamualaikum. ..nak share resepi cheese cake biskut cracker...simple n senang je nk buat...tak perlu bakar bagai...
Resepi dari fren fb... ♥♡

Sorry pic 1st ni resepi kek coklat lava hihih...resepi yg betul 2 dari bawah ye... ;-)...

Januari 20, 2014

♡Paprik Udang dan Sotong♡

Assalamualaikum. ..copy from fb group...must try... ;-)

♡♥DOA LUNAS HUTANG♡♥

Assalamualaikum. ..bagi sesiapa yang berhutang...jom kita amalkan doa ini...semoga Allah bagi kita ketenangan dan bagi jalan untuk kita lunaskan hutang-hutang tersebut...bismillahiallahuakbar...♡♥♡

♡♥RESEPI COKLAT FILLING♡♥

Assalamualaikum. ..nak share resepi coklat filling yang tuang atas kek tu...dah lama cari...baru jumpa...tq untuk NorZihan...fren fb...boleh cuba ni... :-) ☆★

Doa untuk anak-anak

Assalamualaikum. ..
Perkongsian dari Dr Zaharuddin...doa yang bagus untuk diamalkan..alhamdulillah. ..moga dapat istiqomah nanti...

Wassalamualaikum. . ♡♥♡

Januari 16, 2014

♡♥ Mi Sizzling ♡♥

Assalamualaikum...
Ini entry ke 2 untuk tahun 2014 .. waah... rajin aku... hee

Saja je nk share menu lunch harini.. nasi dh selalu sangat...tgk ada mi..ada ayam...cendawan shitake dlm fridge... terus dpt idea buat mi sizzling...

Aku amik resepi dari blog ni
http://kellazule.blogspot.com/2012/01/resepi-sizzling-yee-mee-sedap.html?m=1  ... thank u pada yg empunya resepi... sedap... macam yang kat kedai... cuma aku derhaka sikit...aku tambah kiub pati ayam dan gula sikit...hehe...baru kick ! Haha....

Okeh...tujelah untuk kali ni...nk tgk2 izzul...demam pulak harini... jumpa lagi..Wassalamualaikum. ... :-) ♡♥♡♥

Januari 14, 2014

Salam Maulidurrasul

Assalamualaikum..alhamdulillah...
Salam Maulidurrasul untuk semua...dh lama sgt tak update blog... dh lama juga tk menyulam dan menjahit...kadang2 tu rindu jugak bila teringat...

Harapan tahun 2014 .. dapat update selalu blog ni...dulu blog nilh peneman setia ketika sunyi..ketika hobi menyulam dan menjahit sdg menggila..huhu...oleh krn kekangan masa... menjadi antara penyebab blog ini terbengkalai sunyi dan sepi...

Sekarang ank2 dh besar...kakak tgh tunggu result spm...eiman form four...lisa form two...iddin standard 4 dan izzul dh 4 thn...cepatnya masa berlalu seiring dgn peningkatan usia...syukur ya Allah. ..Kau beri kesempatan pd kami untuk meneruskan hidup di bumi Mu ini...alhamdulillah. ..

Oklah utk kali ini...tkde apa yg nk dishare...Salam Maulidurrasul dari kami sekeluarga..mari kita berselawat ke atas kekasih Allah. ..junjungan Nabi Muhammad S.A.W. ...dan kaum kerabat serta para sahabat baginda Rasulullah s.a.w. ..wassalamualaikum. ... :-) ♡♥♡♥









Blog frens

 
Real Time Web Analytics