Halaman

Teman Tersayang

Terdapat ralat dalam alat ini

Mac 03, 2010

Aku Kembali!!!...

Assalamualaikum..dh lama rupanya aku tak berblogging.. kali terakhir pada bulan Julai tahun lepas...so, kembalinya aku di cni dengan semangat baru..di tahun baru dan disamping seorang bb baru...

Aku selamat melahirkan bb boy yang hubby ku berikan nama Muhammad Izzul Haq.. "sebenar-benar kemuliaan yang terpuji"...tepat jam 10.30mlm..tanggal 6/1/2010.. mmm...anak tahun baru!!.. walaupn skang bukan lagi kira tahun baru tp disebabkan inilah n3ku yang pertama di tahun 2010 nih..aku masih menganggap ini tahun baru..

Alhamdulillah bb chat..3.25kg semasa dilahirkan ..normal..dan sungguh comel.. itulah nikmat yang aku dpt setlh bersusah payah mengandungkannya selama 9 bln.. bukan apa.. sepjg mengandungkan Izzul pelbagai kepayahan y aku tempuhi..alhamdulillah..syukur atas kurniaanMu ini ya Allah...

Mama janji mama akan memberikanmu spnh kasih sayang dan didikan sebaik mungkin sptmana abang2 dan kakak2mu perolehi...semoga kau akan menjadi insan yang berguna dan beriman sayang..

Nmpknye mama tak dapat nak berceloteh pjg hari nieh... sayang mama ni dh memanggil-manggil nkkn susu..sabar syg..mama dtg nie...









8 penyulam:

Ummi Hanie berkata...

kak...
selamat kembali !!
wahh..x sangka berbaby baru...baby Hanie pun dah 6 bulan..bby akk lg kecik rupenye...da lame sgt xjumpe d alam maya ni kann :)

Aku dan Sulaman berkata...

Salam Hani..tak sangka Hani masih ingat akak lagih..ingatkan takde dh org ingat kat kite..maklumler dok bertelor lamer sgt...heheh...apepn thanx ye ..beso dh bb hani...nt akak jenjln kt umah hani ye...hehe..

Ieda Al-Habsyi berkata...

miahahah!! kak sha, dah kembali! yeahh!! rindu kat izzul T_T

yangbaik berkata...

salam..

myfuzzyworld berkata...

Salam Sis & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

Aku dan Sulaman berkata...

salam....yea cik ieda... akak dah kembali... bersemangat gitew....
yang baik..salam sejahtera untukmu juga..thanx..
myfuzzyworld..orait..t akak tgk ape y u surveykan..

luZ a.k.a peRmataPuTiH berkata...

cutenye baby 2...

Aku dan Sulaman berkata...

TQ LUZ..NGEE!!..

 
Real Time Web Analytics