Halaman

Teman Tersayang

Terdapat ralat dalam alat ini

Jun 11, 2009

Good Newsss!!!..

Pagi tadi aku ada temujanji ngan doktor pakar Hospital Selayang..actually appointment tu kul 9am tp aku smpi lambat dalam kul 915am..aku g ngan Lisa n Iddin..siap bli nasi lemak dan air 4 tin...2 btl mineral water lagi..

Smpi di kaunter pertanyaan, stuff kat ctu suh aku register dlu..dia bg no giliran 1180...masa tu baru no 1011..heheh..menunggulah aku kat ctu dlm 40 minit kot...

Tiba giliran aku...aku pun tunjuklh kad appointment aku tuh..laaa...dia kater aku tak payah register...pegi terus jer kat klinik pakar..kat ctu br amik no..haha..sabojelah aku..takpe2.... sabo itukan separuh drpd iman..!!..

Smpi kat Kaunter Hijau tuh aku diberi no n disuruh ke toilet utk amik urine..then hantar ke makmal...pah tuh..tunggu nama dipanggil plak... aku suhlah Lisa n Iddin mkn nasi lemak yang aku bli tadi sementara tu..

Ehehe...dlm kul 11 lebih baruler nama aku dipanggil...timbang rupenyer..65kg..malu..berat wei..tp ok kot dengan ketinggian aku 164cm nieh...pah tuh tunggu lagih...

Aku tgk Lisa n Iddin dh berlari ke sana ke mari..lantaklh asalkn dorang tak bergaduh.. aku mula tak senang duduk..kejap bersila atas kerusi tuh..sekejap berlunjur..skjp bangun..skjp duduk..aduh lama betul... patutlh kene komplen sampai masuk 360..hehe...

Hampir kul 2 petang baru aku dpt jupe doktor pakar tu..alhamdulillah sumer ok dan bb pn sihat...kandunganku dah masuk 8 weeks..paling best aku nampak degupan jantungnya..syukur sangat...terubat penat menunggu tadi..bayangkan dari kul 915am sampai kul 2 ptg..tak masak aku kt ctu..heheh..takpelah free ajer... so lepas nieh aku hanya rujuk kat klinik desa Batang Kali..selain free..dkt ngan umah...

Harapnya lepas nieh takde apa2 prob lagih..syukur atas NikmatMu ini Ya Allah!!..

4 penyulam:

iedaLUVsham berkata...

akak!!! tahniah!!! heheheh!!!! amanda baru pas cucuk smalam, demam sehari, huhuhu!!!

DiahRothman berkata...

Take good care of yourself dear....

Aku dan Sulaman berkata...

THANX IEDA..AKAK HAPPY SANGAT..CIAN AMANDA!...TAKPE DEMAM SEKEJA[P JER..NATI OKLH TUW...MUAH TUK MANDA

DIAHROTHMAN..THANX YE..SELAMAT BERKENALAN..

Eyna's berkata...

Lama sungguh tu...mau tak berasap...pukul 2 baru settle...
smoga smuanya slamat lpas ni ek...

 
Real Time Web Analytics