Halaman

Teman Tersayang

Terdapat ralat dalam alat ini

Mei 27, 2009

Positif!!!...

Hari nieh aku nak berkongsi kegembiraan..kegembiraan yang amat sangat... aku disahkan peknen...woohuu...6 mgu lebih..suker sangat...setlh buat 2x urine test baru aku yakin.. maklumlah ank yang paling kecik dh berumur 5 thn.. tahun lps plak mengandung luar rahim(ectopic)..terpaksa dibuang...sgt sedey masa tuh..hanya tuhan yang tahu..

Tapi... aku takbleh hepi sgt cuz aku kene g follow kat HUKM untuk buat scan tkt ectopic berulang kembali..doa2knlh agar sumernyer ok..amiiin...
Simptom2 ectopic seperti sakit2 kat tulang belikat,sakit di ari2,bleeding dan rasa loya takde..mgkn takde ape2 kot..

Slps ank yang bongsu aku payah nk pregnen smuler... mgkn amik ubat perancang lamer sgt kot..dlm 3 thn... sblm dpt kandungan ectopic(oktober 2008)..

Aku amik keputusan cube produk kehamilan Biodex (PKB) pertengahan April baru2 nieh..alhamdulillah terus lekat...syukur sangat ke hadrat Ilahi atas rezeki ini.. Allah memberi aku petunjuk untuk mencuber produk Biodex tuh setelah melihat beberapa testimoni mereka yang berjaya hamil..alhamdulillah..syukur sangat..

Aku berharap sangat kandunganku ini sempurna, sihat dan di berkati oleh Allah..semoga Allah permudahkan segala urusan sepanjang kehamilanku ini..almaklumlah aku juga seorang isteri dan 4 org ank yang masih bersklh...urusan rumahtangga kadangkala menguji kesabaran dan minda... berikanlh aku kekuatan fizikal dan mental.. Amiiin....Wassalam..

4 penyulam:

kakchik berkata...

TAHNIAH SHA! Gembira yang amat kan. Semoga kandungannya normal dan sihat.

Eyna's berkata...

Tahniah3....syoknya dia....
jaga diri bebaik kay...mudah2an smuanya selamat...

Aku dan Sulaman berkata...

Thanx Kak Chik n Eyna..syukur alhamdulillah..Kak Chik n Eyna pn take care ye..=)...

Aku dan Sulaman berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
 
Real Time Web Analytics