Halaman

Teman Tersayang

Terdapat ralat dalam alat ini

Februari 13, 2009

Cantikkan blog Aku dan Sulaman..

Salam.. ptg nih aku sibuk cr aper2 yang sesuai utk aku tepekkan kat blog aku nih.. actually dlm minggu nih..keje nih ler yg paling byk aku wat.. br blajor ler katakn sampi kekdg tuh bersepah2 umah leka berblogging nih.. srnk dpt blajor benda br.. lgpn borink gak asik mengadap keje umah jer..

Smlam abg blk dr Tganu dengan kereta. Minggu lps naik flight..n minggu dpn naik flight lg. Skang nih abg xde g service kete Naza Citra kitaorg.. aku bkn tao pasal service2 kete nih.. yg aku tao bawak jer kete tuh..hehe..
Dlm minggu nih tiap2 ari Liya cal umah.. xnak dok hostel katanyer.. fenin2 kpl aku.. berbagai reason yg Kakak (Liya) bg..

antaranyer..

1) Kena bangun 4 pagi setiap hari..klu tak.. alamatnyer lambat dpt bilik air
2) Kawan dia citer jumpe ulat dlm makanan kat dewan mkn..hehe..
3) Tak sempat nk basuh bj..hmm..anak aku mmg tak biasa basuh bj pn..pernah sekali dia bgtau terbasuh bj yang blm dipakai lg..hehe..
4) Homework untk subjek matematik xde..cikgu asyik bagi penerangan jer.. huhu..klu aku lg suker xde homework..ekeke..
5) Bdn dia berdaki katanyer cos tak smpt nk mandi lamer2.. aduhai kakak!...
6) Selalu kene allergic satu bdn.. ank aku yg nih memng alahan sejak kecik..

Actually byk g reason yg dia bg..tp aper yang aku dpt simpulkan kakak rs tak selesa tinggal di hostel.. aku n abang akan discuss elok2 ngan kakak ble kitaorang amik dia esok.. esok kakak mintak balik n lusa aku htr smuler ke hostel..apepn resultnyer.. aku tak kisah asalkan kakak dpt blajo dgn hepi walau dimanapn..


Kakak ngan Iddin..

Oklh.. kpl aku dh pusing nih..lama sgt mengadap pc.. so jupe g t.. bye..

2 penyulam:

Ummi Hanie berkata...

Salam...

Comel2 juge anak akak ni yer...

=)

Aku dan Sulaman berkata...

Tq Ummie..doranglh buah hati pengarang jantung..pengubat ketika kesunyian ble laling hubby takde..hehe..

 
Real Time Web Analytics