Halaman

Teman Tersayang

Terdapat ralat dalam alat ini

Julai 09, 2009

Rindu...

Rindu rasenye dah lama tak wat n3... dah hampir sbln umah aku nieh...hih!..dh bersawang dah... ekeke..

Bukan ape.. aku takleh lame sangat dok dpn pc..mata jd berpinar dan mood pn takde..

Skang nieh aku cpt letih..ble buat keje umah..aku baring skjp..pah tu sambung blk.. buat skjp pah tu landing balik..

Smlm aku gi klinik desa Batang Kali untuk checkup cam biasa..dpt result minum air gula ari tuh...alamak..dh border dh..so kad aku dah kaler merah..check blood pressure pun tinggi..merah lagi...berat plak statik..tak naik tak turun sejak awal mengandung lagi..so merah jugak..doc mintak aku checkup every 2 weeks... but dlm masa 2 weeks b4 jupe doc blk aku sentiasa kene pantau blood pressure smada buat kat klinik swasta @ any pharmacy...tkt blood naik mendadak..

Mengandung kali nieh byk btul probnye... mgnkn umur dah meningkat kot..apepn aku hrp sumer prob nieh terkawal..

oklah tuk kali nieh.. aku dh start rase semcm je tgk pc nieh..jupe g lain n3...

2 penyulam:

Eyna's berkata...

Memang lama tak dgr cite ttg akak...

Apepun...smoga sihat2 slalu ye...

jangan lupa jaga diri k...

Aku dan Sulaman berkata...

thanx eyna masih sudi mampir kecni.. waktu ni mmg badan akak rase tak sedap je..perut sebu n malam ssh nk tdo.. that's why waktu siang letih dan tak bermaya.. maklumlah kandungan baru 3 bulan lebih..akak pn harap cikgu eyna sentiasa sihat sejahtera...tq

 
Real Time Web Analytics