Halaman

Teman Tersayang

Terdapat ralat dalam alat ini

November 12, 2008

Risau

Salam... hai..sbnrnye hati nih cukup risau.. ptg nie kakak(ank sha yang sulung), dapat keputusan PSRA (penilaian sekolah rendah agama)...tah apalah resultnye..smoge mndpt keputusan mumtaz..insyaALLAH..

Esok plak keputusan UPSR kuor...hati ibu mana yang tak bimbang..rasa nk pecah dada ni mengenangkn..namun sha pasrah apepn keputusannyw cuz sha tgk kakak bnyk dh berusaha..

3,4 bulan keblkgan nih byk kejadian yang berlaku..barang kemas hilang! kemudian pembantu yang selalu dtg kemas umah tak mau dtg lg..sbbnye sha tanye samada dia ada nmpk barang kemas sha tuh..dia plak rs mcm sha tuduh dia.. nmpk gaya kene kemas sndirilh.. pnt ckitlh..makllumlh everything kene wat sndiri..abg out station..

Buluhmas kene bekukan sementara waktu.. sha dah kuor modal seribu lebih..satu sen pn tak dpt lagi... tgu 3 bulan baru leh tau samada leh on atau berkubur dengan modal sha tu skli..sedih..

Sha join wang pos.. still on lagi pos ekspres nih...tp very slow..dgr citer dah bukak beberapa cwangan di seluruh Malaysia... tp wang pos ni long term punye income..so kene sabar ckit...

Uptrend plak dh mls sha nak buat..sumer downline tengangah tak dpt carik orang..bosanlah ...sumer sha kene buat.. pnt!!...tp nasib baik modal dah dpt balik..n untung pn kira berbaloi dgn usaha sha selama nih..

Baru2 nih adik sha yang bongsu ajak join IMUONE.. mlm berlian.. nmpk menarik ..tp..tgklah nanti...yang menarik tuh ada pasif income..

Downline sha si Diana pn tak henti2 ajak join ENEX...mlm jugak..tapi kene carik org gak...letih dah... skang nih tengah mencari2 bisnes baru yang mudah dan senang..
Pg td kak War ajak wat ECPI..air bergelombang...bagus katanye...blilah sebtl...

Pada 19 hb Oktober tu ari sha menjalani pembedahan Larascopy... cuz sha mengandung ektopik (kandungan di luar rahim)..tiub falopian di sebelah kiri terpaksa dibuang..so skang ni.. ada satu tiub lagi..smoga ALLAH memakbulkan doa sha untuk mempunyai zuriat lagi...

Mak sha kat Kg SawahRing Johor pn tak sihat.. asyik sakit semenjak kene demam chikungunya beberapa bulan yang lalu... itulah yang membuatkan sha risau dan bimbang...

Hari ni merupakan ulangtahun perkahwinan sha yang ke 13...alhamdulillah..smoga bahtera ini mendapat keredhaan dan keberkatan ALLAH slalu... Amiiin...
Sekian utk kali ini... jupe lagi nanti...

1 penyulam:

NAJMI MUHAMMAD berkata...

assalamualaikum....salam perkenalan..org muar jugak ye..sy tinggal di tangkak... kalau tak nak letih cari org, cuba join cerramic business club.. menarik.. saya join since ogos 2008.. every month income rm470..sy ni pun bkn jenis suka cari org..leh contact saya di talian 012-7675703 utk sharing ..tq

 
Real Time Web Analytics